Testimonials

/Testimonials
Testimonials2018-11-12T12:27:15+00:00
“Na de coaching bij Aukje ben ik een compleet ander mens: ik kan nu keuzes maken, nee zeggen en heb veel meer rust. Wat dat weer oplevert? Een gezonde versie van mezelf: ik heb nu ander contact met mijn omgeving en bereik mijn doelen zonder dat ik mezelf verlies.”
Stefan
“ Sam van zeven jaar had altijd veel hoofdpijn en werd snel boos. Na het coachtraject is Sam een stuk rustiger en vooral zelfsturend voor het niet vol raken van haar hoofd. Een kanjer die het handvat van coaching zo goed oppakte dat het heel goed gaat met dr.”
Moeder van Sam
“Ik werd echt geraakt door collega’s maar na de coaching kan ik met passende afstand naar mijzelf en mijn werksituatie kijken waardoor ik niet meer van slag raak en vanuit mijn kracht kan reageren. Hierdoor ben ik een stuk minder moe na het werk.”
Lilly
“De coaching gaf mij het inzicht hoe ik mij als directeur op kan stellen voor het gewenste effect bij mijn team. Ik heb het zelf in de hand welk succes ik haal en weet nu hoe! Af en toe sparren met Aukje helpt mij sneller uit de valkuilen te komen en focus te houden op mijn doel als leidinggevende”
Frits
“Met humor en daadkracht geeft zij met de juiste inzichten voor persoonlijke en zakelijke groei.”
Jasper
“Aukje luistert met veel aandacht, komt tot de kern en houdt een spiegel voor. Zij helpt mij erachter te komen wat mij tegen houdt om het leven te leiden dat ik wil leiden of het carrièrepad te volgen dat ik wil volgen.”
Marleen