Sunday morning, het beste ontbijt dat er is: dosis geluk!

//Sunday morning, het beste ontbijt dat er is: dosis geluk!

Sunday morning, het beste ontbijt dat er is: dosis geluk!

Het is zo’n moment dat ik het voel. Zo’n moment dat je voelt waar het over gaat. Zo’n moment dat je weet het nieuwe jaar is begonnen. Zo’n moment waarop je je even heel gelukkig prijst. Nu is het zo’n moment: op zondagochtend werken aan mijn tafel terwijl in mijn ooghoeken mijn drie bloedjes onder een dekentje tegen elkaar aan leunen en tv kijken. Naast het geluid van mijn typen hoor ik de kinderen de leukste conversaties houden.

Ik ben diverse te gekke offertes aan het maken met mijn sparkle partner in crime voor het geven van trainingen bij bedrijven, coachings aan het inplannen en de lancering van onze tiende reeks ‘How to be a Sparkle mama?’ is geslaagd. Dat ik dit alles kan combineren met het leven, verzorgen, begeleiden en vooral genieten van mijn kinderen vind ik een buitengewoon bijzonder iets. Op zulke momenten voel ik me trots, dankbaar en stoer. Maar dit heb ik niet altijd zo gevoeld….wat is er nu anders?

Hoe komt het dat ik het niet als stress ervaar dat mijn hummels om half zeven op zondag hyper de pieper wakker zijn? Hoe komt het dat ik het niet erg vind dat ik op zondagochtend ‘’werk’ moet verzetten? Hoe komt het dat ik mij zo gelukkig kan voelen?

Dit heeft onder andere te maken met het feit dat ik leef conform mijn belangrijke waarden, in dit geval vrijheid en liefde. Ik voel mij enorm vrij dat ik mijn eigen werktijden kan kiezen, ik voel mij enorm vrij dat ik mijn eigen bedrijf kan combineren met mijn grote gezin. Door deze vrijheid stroomt het geluk en de liefde. Afbakenen: nu werken zodat ik vanmiddag helemaal er kan zijn als we in het bos gaan rennen of als ik vanavond ga voorlezen. En klein kijken….Dat is voor mij een soort van prettige afwijking geworden. Als je klein kijkt kun je groot genieten. Want dan zijn al snel gewone dingen bijzonder. Dan wordt vanzelfsprekend enorme sprekend. En kan ik dus voor nu mijn geluk niet op. En dat geeft goede energie op de zondagochtend. Daar kan geen ontbijt tegenop!

Fijne zondag! Ga jij ook klein kijken om groots te genieten?

Wil je ook af en toe een flinke dosis geluk ervaren, maar heb je geen idee hoe? Neem vrijblijvend contact op om te kijken of coaching je kan helpen.

2018-02-14T08:39:01+00:00