Snak jij naar een beter gevoel?

//Snak jij naar een beter gevoel?

Snak jij naar een beter gevoel?

Ken je gevoelens van leegte? Ben je niet tevreden met je werk? Vind je dat je niet voluit leeft?
Alleen of met je gezin? Ervaar je frustratie over het feit dat je niet echt het gevoel hebt dat doet wat je wilt? Vind je dat je het niet goed doet als ouder? Zoek jij naar een beter gevoel? Zoek je naar meer geluksbeleving? Waar heb je gezocht?

De plek waar je de antwoorden gaat ontdekken is bij jezelf!

We hebben allemaal talenten. Door deze te ont-wikkelen, de beste versie van jezelf te ontmoeten en deze te delen met de wereld geef je je leven zin.

Wanneer we onze talenten verspillen, lijden we daaronder. Het blijkt ten koste te gaan van ons emotioneel & lichamelijk welzijn. Het heeft effect op ons cijfer voor geluk, ons geluksgevoel. Frustratie, teleurstelling en angst en gevoel van leegte komen om de hoek kijken.

Vaak staan onze kritische stemmetjes in de weg om voluit te leven. Om die beste versie van jezelf te ont-dekken. Het zijn die stemmetjes die zeggen: Zou je dat nou wel doen? Ja je doet dat wel goed, maar talent? Daarvoor is het niet groot of belangrijk genoeg? Ik heb geen echt talent. De boel moet toch gewoon doordraaien! Ontevredenheid hoort er nu eenmaal bij! Wees nou maar gewoon tevreden en ga door. Wat zal de ander er wel niet van denken? Het geluk van ander staat toch voorop?

Ken jij deze innerlijke kwelduivels?
Time to face it? Toe aan het ont-dekken van de beste versie van jezelf?
Ik help je! Met coaching gaan we jouw talenten ont-dekken en uitzoeken hoe je deze kan inzetten. Voor meer geluk. Voor meer voldoening. En vooral voor meer van jou!

Twijfel je nog? Hoor je nu ook die interne kritische stemmetjes? Ga het aan! En mail me voor een vrijblijvende intake. Want er is nog zoveel moois te ont-dekken.
Mail: aukje@thecoachcompany.
App: 06-48067184

2016-05-02T10:17:37+00:00