Stevig in je schoenen

For Kids2018-11-12T12:27:15+00:00

Kindercoaching

Waarvoor kindercoaching?

Elk kind heeft alles in zich om van zichzelf een succes te maken. Een succes doordat het kind in balans is, zelfsturend en vol zelfvertrouwen in diverse grote mensen situaties.
Kinderen hebben veel prikkels te verwerken en uiten zich op allerlei manieren. Wanneer dit niet in balans is, kan een kind chaos in zijn hoofd krijgen, veel boos zijn, slecht slapen, lichamelijke klachten krijgen, veel ruzie hebben of moeite met leren.

Zit uw kind niet lekker in z’n vel? Is er veel onrust in jullie gezin? Heeft uw kind zijn hoofd te vol? Willen jullie dit verbeteren? Dan biedt The Coach Company een helpende hand.

“Door coaching bij Aukje staat mijn dochter sterker in d’r schoenen en is ze zich bewust van haar eigen kracht.”

Werkwijze

In een betrouwbare omgeving gaan we kijken wat er niet goed gaat en waar we aan willen werken. We maken samen inzichtelijk wat hiervoor nodig is. Bij kinderen pas ik zowel spel, tekenen als body & mind toe. Datgene wat past bij uw kind. Ik heb een praktische werkwijze zodat jullie samen met uw kind ook daadwerkelijk met de coaching aan de slag kunnen in de praktijk. Zo wordt verandering echt gerealiseerd.

Sam had veel hoofdpijn en was vaak boos. Haar hoofd zat te vol. Na de coaching is Sam veel minder vaak boos en rustiger.

For Kids in een notendop

Hoe werkt ‘t?

The Coach Company gaat op zoek naar de unieke kracht van kids om dit vervolgens in te zetten als praktisch handvat. Coaching is een toegankelijke manier om een kind te helpen bij angsten, leerproblemen, onrust en onzekerheid. Een kind is een onderdeel van een gezin en dus kijkt The Coach Company hoe dit gezin als team een kind kan helpen bij de situaties waar jullie tegenaan lopen. Zo blijft het succes in stand ook nadat de praktijk van The Coach Company is verlaten.

Wat levert ’t op?

  • Minder vol hoofd
  • minder boosheid
  • meer zelfvertrouwen
  • meer harmonie in het gezin
  • weten wat de leerstrategie is

Verhalen uit de praktijk

Nieuwste berichten

What do you SEE?

oktober 8th, 2017|0 Comments

He moeders….pssst even tussen ons he… Zeg eens eerlijk aan welk gedrag kun jij je enorm irriteren van je kind? Haalt het soms het bloed onder je nagels vandaan? Raak je wel eens gefrustreerd van [...]

Eerst doen dan geloven!

juli 25th, 2016|0 Comments

We willen wat anders. We verlangen naar een baan vanuit passie. We willen die reis stiekem wel maken. We dromen over een eigen bedrijf. We dromen over genieten van het leven. We willen gelukkig zijn. [...]

He pssst moeders…

juli 11th, 2016|0 Comments

Pssst even tussen ons he: Zeg eens eerlijk aan welk gedrag kun jij je enorm irriteren van je kind? Haalt het soms het bloed onder je nagels vandaan? Lijkt bepaald gedrag alleen maar erger te [...]

Over The Coach

“Als moeder van drie koters word ik dagelijks geconfronteerd met de kwetsbaarheid en kracht van kids. Hoe zorgen we er nu voor dat zij vanuit zelfvertrouwen zelf leren opstaan als ze vallen?”
Aukje heeft de kindercoachopleiding gevolgd bij Thea Adema, de kindercoachopleidster van Nederland. Daarnaast heeft Aukje diverse methodes eigen gemaakt om zo volledig aan te sluiten bij de vraag van het kind.

Lees meer over Aukje.  En volg The Coach Company via Facebook.