Hoe DOE je dat toch?

//Hoe DOE je dat toch?

Hoe DOE je dat toch?

Hoe doe je dat toch? Hoe kun jij een eigen bedrijf starten en zo laten groeien terwijl je een groot gezin hebt?
Hoe durf je je zekerheid van een vaste baan op te geven voor je passie?
Hoe kan het dat het succes zo naar jullie toe komt?

Start before you are ready! En weg met het perfectionisme! Dat zijn voor mij de ingrediënten om te gaan DOEN. En dat DOEN is volgens mij de manier. Om te ondernemen. Om te gaan ervaren. Om te gaan vallen om vervolgens op te staan. Om mezelf te verbeteren. Om te leven.
Dit pas ik toe in mijn gehele leven. Al toen de kinderen klein waren  (zijn ze nog steeds haha) en ik drie hummels thuis had en twijfelde of ik wel in mijn eentje op pad zou gaan met ze…., wat als? Dan ging ik DOEN, want wat was het ergste dat mij kon gebeuren? Dat ik terug zou gaan met een ervaring rijker.
Katja en ik wisten niet of we de perfecte training hadden (die bestaat immers niet weten we nu) .
Katja en ik wisten niet of we samen zouden kunnen trainen en een grote groep persoonlijke coaching konden bieden.
Katja en ik wisten niet of de wereld op onze trainingen zou zitten wachten.
We wisten het niet, maar zijn het gaan DOEN…..
Vanuit vertrouwen, lef, beetje gekkigheid en optimisme op dat podium klimmen en gaan DOEN.

We wisten onze missie, hebben onszelf speelruimte gegeven om te ontdekken, om fouten te maken, om te leren, om respons te krijgen, om te groeien. DOEN is voor onze de enige manier om je dromen te verwezenlijken.

In het begin wilde ik ook alles eerst perfect in orde hebben voordat ik ging DOEN: mijn website moest helemaal piekfijn in orde zijn, net als mijn visitekaartjes en ik moest minstens drie flyers hebben just in case. Ik moest mijn bankrekening eigenlijk al vol hebben voordat ik mijn baan op ging zeggen. Alleen geloof ik inmiddels in het omgekeerde mechanisme: creëer het zelf door te geloven en het vervolgens te gaan DOEN. Dan pas kan het ontstaan.

Vaak houdt angst, onzekerheden, beperkende gedachten, ons familiesysteem, onze omgeving, gebrek aan zelfvertrouwen, ons tegen om te DOEN. Snak jij naar wat speelruimte? Wil jij van je plek komen, maar lukt het niet? Wil jij stiekem ook iets anders of misschien een eigen bedrijf starten, maar durf je niet? Durf je niet goed van baan te wisselen, maar kost het eigenlijk veel energie?
Kom dan nu in de ACTIE en informeer vrijblijvend naar coaching met deze DOENER. En maak van je dromen jouw werkelijkheid.

2018-01-31T12:10:02+00:00